Odpověď na anonymní dotaz zaslaný prostřednictvím kontaktního formuláře

Dne 5. října 2014 se na mne prostřednictvím kontaktního formuláře na mých webových stránkách obrátil jeden z občanů či občanek Prahy 2 s dotazem ve věci nedostatečného osvětlení v Londýnské ulici. Vzhledem k tomu, že neuvedl/a své jméno ani kontakt, nelze zaslat odpověď přímo a činím tak touto veřejnou cestou

Dne 5. října 2014 se na mne prostřednictvím kontaktního formuláře na mých webových stránkách obrátil jeden z občanů, či občanek Prahy 2 s dotazem ve věci nedostatečného osvětlení v Londýnské ulici. Vzhledem k tomu, že neuvedl/a své jméno ani kontakt, nelze zaslat odpověď přímo a činím tak touto veřejnou cestou.

Dotaz:

Vážená paní starostko, rádi bychom se zeptali na příčinu dlouhodobě neosvětlené části Londýnské ulice (v úseku od Rumunské k Jugoslávské). Dvě pouliční lampy nesvítí, polovina ulice je ve tmě a znepříjemňuje život jak chodcům, tak řidičům aut. Oznámení přes formulář Magistrátu hl. m. Prahy zůstalo bez odezvy. 
 

Má odpověď:

Dobrý den,

Váš podnět jsem konzultovala se společností Eltodo, a.s., která spravuje stožáry veřejného osvětlení v Praze. Nebyl nalezen žádný záznam o ohlášení zmíněné poruchy. V tuto chvíli má Eltodo, a.s. evidován pouze jeden nesvítící stožár v Londýnské ulici v úseku Rumunská – Bruselská. Po dnešní urgenci byla porucha v úseku Jugoslávská – Rumunská  předána servisním pracovníkům společnosti Eltodo, a.s. Dle smlouvy s MHMP by měla být do 5 pracovních dnů opravena. Z naší zkušenosti víme, že nekomplikované poruchy jsou odstraňovány do 24 hodin. Pokud příště dojde k tomu, že veřejné osvětlení nebude funkční, doporučuji obrátit se na naši Infolinku Ulice Prahy 2: 800 879 222infolinka@praha2.cz,  nebo poruchy@eltodo.cz, telefonicky na bezplatnou linku 800 101 109 nebo pomocí webového formuláře na http://www.eltodo.cz/hlaseni-poruch.html. Na uvedeném webu je zároveň pod formulářem pro nahlašování poruch i aplikace pro sledování průběhu již nahlášených poruch.

S pozdravem,

Mgr. Jana Černochová