Archív Květen 2019

() (www.parlamentnilisty.cz) Zvrácená snaha Bruselu postavit středoevropské země do latě. Tak vidí poslankyně Jana Černochová proces, který začal před Evropským soudním dvorem kvůli kvótám na imigranty. Pokud se máme bavit o důsledném dodržování pravidel Evropské unie, které je nám vnucováno, je podle Černochové třeba začít od narušování vnější schengenské hranice.

() (XTV.cz) Mohou demonstrace donutit k rezignaci Andreje Babiše? Co udělala ODS proti devastaci české krajiny Agrofertem? Jaké jsou dnes největší bezpečnostní hrozby? Proč policie testuje obnovení česko-německých hranic a staví tábor pro migranty? Nejen na tyto otázky odpovídala v rozhovoru pro XTV.cz první místopředsedkyně poslaneckého klubu ODS a předsedkyně sněmovního výboru pro obranu Jana Černochová.

() (iDNES.cz) S blížícími se volbami do Evropského parlamentu, se znovu častěji skloňuje termín „evropská armáda“. Jde o téma vracející se do debat jako bumerang, protože je to lákavý slogan vybízející k příjemnému popovídání si u kávy.